418 Views0
фармаси гриб рейши
Фармасі гриб рейші — це популярна харчова добавка від відомої турецької компанії. Компанія відома натуральним, фармацевтичним товарам, що мають усі міжнародні сертифікати якості.
Фармасі гриб рейші — «чарівний гриб безсметрія», давно використовується у східній медицині. Але останнім часом таємниці гриб рейші визнала сучасна медична система. Він має величезну користь для організму, має добрий імунний захист. Він має антимікробну, протизапальну, протипухлинну дію. Є чудовим адаптогеном.
Адаптоген – це речовина, яка має м’яку заспокійливу дію. Прекрасний помічник для людей, які перебувають у стані хронічного стресу. Дуже багато людей побоюються серйозних антидепресантів, але м’яка седативна речовина, якою володіє добавка гриб рейші тільки покращить ваше здоров’я.
Гриб рейші відноситься до вищих грибів, тому не варто бояться його негативного впливу. Він навпаки сприяє загасанню патогенних процесів у вашому організмі. Цей цілющий гриб дуже добре працює на кишечник, м’яко впливаючи.
Наш організм щомиті піддається різним негативним атакам, як вірусним, так і раковим. (Якщо хочете зробити УЗД обстеження у Києві, рекомендуємо кабінету УЗД біля м. Льва Толстого.) Було виявлено, що гриб рейші містить активні протипухлинні полісахариди. Вони сприяють з того що організм справлявся з можливим розвитком ракових клітин. Він є відмінним антиоксидантом та перешкоджає виникненню вільних радикалів.
Гриб рейші дуже здорово допомагає у плані алергії. Деякі компоненти дуже здорово працюють за слизовим кишечнику та імунітету. На відміну від багатьох антиоксидантів, гриб рейші здатний знижувати вироблення гістаміну. Коли він виробляє в організмі дуже великій кількості, то в людини проявляються негативні алергічні реакції. При сезонній алергії прийом гриба рейші слід розпочинати за 2-3 місяці до початку сезону.
Гриб рейші надає прекрасний вплив на структуру волосся, перешкоджає їх випаданню і сприяє зростанню. Гриб рейші здатний блокувати 5-альфа-редуктазу. Це фермент, який перетворює тестостерон на дегідротестостерон, який і винен у всіх бідах з волоссям. Він негативно впливає на волосяні фолікули і при його підвищеній кількості в організмі волосся надмірно випадає. Є дослідження, які підтверджують той факт, що гриб рейші може позитивно працювати в цьому напрямку, навіть нарівні з гормональними таблетками.
Гриб рейші застосовують, якщо є необхідність:
— посилити імунітет;
— знизити ризик розвитку ракових захворювань, у тому числі тих, хто перебувати в ремісії;
— при схильності до утворення доброякісних пухлин;
— при підвищеному тиску і рівень цукру в крові;
— при хворобах ШКТ, але не в стадії загострення;
— допомагає в боротьбі з алергічними проявами, псоріазі, працює як антиоксидант;
— покращує стан при анемії, добре насичує організм киснем;
— мобілізує організм при аутоімунних захворюваннях.
Протипоказання:
— з обережністю використовувати в гострих фазах хвороб, наприклад шлунково-кишкового тракту. Що стосується вірусних захворювань то можна і потрібно приймати, якомога раніше, щоб перешкоджати розвитку хвороби. У поодиноких випадках може бути індивідуальна чутливість і непереносимість гриба рейші.
Рекомендується застосовувати ¦Фармасі гриб рейші — 2 капсули на день під час їжі. Протягом 3 місяців, після чого зробити місяць перерви.